• Kläder
  • Skor
  • Accessoarer

Skor och sneakers från Vagabond med hållbarhet i fokus

Vagabond skapar skor och sneakers för den modemedvetna och moderna mannen och kvinnan. Med ett påtagligt hållbarhetstänk och noggranna val av material och leverantörer lyckas man hålla en standard och nivå som är svårslagen. Skorna skapas med ett genuint driv och passion samt ett genuint hantverkskunnande med design och hållbarhet i fokus, och så lite som möjligt slängs av det material som används vid produktionen. Kunnandet att utnyttja allt material så bra som möjligt genom att skapa enkla linjer och unika detaljer gör att dessa skor och sneakers har blivit mångas favoriter under årens lopp. Vagabond är synonymt med bekväma och praktiska vardagsskor som håller länge.

Vagabond skapar skor som håller

Med högkvalitativa material och ett fint hantverk skapar företaget skor och sneakers som håller år ut och år in om man tar hand om sina skor på bästa sätt. För att skapa ett samhälle där konsumtionen minskar och hållbarhet står i fokus, har varumärket lagt tid och möda på att verkligen skapa något som man ska kunna ha glädje av länge. Materialen som används kommer från några väl utvalda leverantörer för att säkerställa en jämn kvalitet. Modellerna är tidlösa och enkla i sin design så att de kan användas oavsett hur trenderna ser ut från år till år. Vissa modeller har blivit odödliga klassiker och har man en gång ägt ett par Vagabond skor eller sneakers är chansen stor att man återvänder till märket och köper fler par. Skorna går att kombinera med alla outfits och det finns något för alla smaker.

Stilrena sneakers och skor av hög kvalitet

Vagabond skor och sneakers är designade på ett sätt som gör de oerhört lätta att kombinera med din existerande garderob. Färgval och materialval är neutrala och tidlösa på ett sätt som tilltalar de flesta. Vagabond står för hållbar kvalitet och du kommer att ha glädje av dessa fantastiskt bekväma skor och sneakers under en lång tid utan att tappa i stilgrad. Välj bland många modeller via oss på StyleLounge och hitta det bästa priset bland alla våra partnerbutiker. Om du är på jakt efter bekväma, tidlösa skor eller komfortabla sneakers för vardagsbruk är Vagabond definitivt märket för dig. Stövlar, sneakers, pumps, loafers och slip-in skor finns i sortimentet som är lika klassiskt och snyggt säsong efter säsong.