• Kläder
  • Skor
  • Accessoarer

Peak Performance: Allt började i Åre med en jacka

Året var 1986 när allt startade i Åre. Utbudet av skidkläder som var snygga och bekväma var begränsat, och företagets grundare kunde helt enkelt inte hitta något som de själva ville ha. Lösningen var att skapa nya, moderna och funktionella plagg och Peak Performance såg världens ljus. Resten är, som man säger, historia, och märket har skördat utmärkelser och beröm världen över med sina högkvalitativa plagg. I kollektionerna kan man hitta funktionella och snygga plagg, så som mössor, jackor, skidbyxor men även huvtröjor, mjukisbyxor och annat. Alltid lika stilrent, alltid lika funktionellt med en påtaglig skandinavisk enkel, stilig och ren design som ger hög komfort för användaren.

Peak Performance tar världen med storm

Märket har fått stor uppmärksamhet internationellt med sina praktiska och högkvalitativa plagg som andas, är tåliga och har bra passform. Om man köper en Peak Performance jacka till exempel, så vet man att den kommer att hålla vad den lovar. Plaggen är designade för friluftsliv och tål tuffa tag. I en jacka från märket kommer man att vara rörlig, hålla sig varm och samtidigt ha ett plagg som andas och släpper ut fukt för att inte kyla ner huden. Funktionsmaterialen som används är av högsta kvalitet och man jobbar mycket med hållbarhetstänk inom företaget. Peak Performance är ett svenskt företag, och miljön står i fokus både vid framtagandet av nya plagg och vid produktion. Peak Performance är ett innovativt företag där man hela tiden strävar efter att hitta hållbara lösningar och driva en miljövänlig produktion.

Kläder som håller

Oavsett om du köper en jacka eller en mössa från Peak Performance, så kommer din mössa eller jacka att hålla länge. Om du sköter dina plagg väl, kommer du att ha glädje och nytta av dessa i många år framöver. Materialen är ofta vindtäta eller vattentäta och en Peak Performance jacka kan även vara tillverkat av Gore Tex eller märkets egna material som heter Hipe Core. Detta för att passa den aktiva livsstilen som företaget vill förmedla med sina kollektioner. Om du gillar friluftsliv eller vistas mycket utomhus är dessa plagg verkligen något för dig. I ett plagg från Peak Performance kommer du kunna röra dig fritt samtidigt som du har ett plagg med snygg design och hög användarvänlighet.