Kjolar för Kvinna

( produkter)

Sortera:  

Hitta och jämför kjolar på StyleLounge

Det finns en kjol för alla, oavsett stil och kroppsform. Bland alla kjolar på StyleLounge kan du hitta variationer som A-linjekjolar, maxikjolar, pennkjolar, skinnkjolar, jeanskjolar, minikjolar och plisserade kjolar. Med ett stort utbud från mängder av olika märken kan du enkelt och smidigt jämföra kjolar och deras priser för att hitta det plagg som passar alla dina önskemål. För att minska din söktid kan du dessutom skala av din sökning genom att exempelvis bara söka på jeanskjolar, eller kjolar i en viss färg eller priskategori.

Sköna och snygga kjolar som passar din stil

Plisserade kjolar är både vackra, sköna, lätta och väldigt trendiga. På sommaren ser man dessa kjolar överallt i olika färger och längder. Dessa är ett perfekt sommarplagg eftersom de vanligtvis kommer i ett skönt material som hänger snyggt och andas. Mixa din plisserade kjol med en snygg blus, ett par lätta sandaler och ett par coola solglasögon för den perfekta sommarlooken. Vi erbjuder många plisserade kjolar från olika märken och butiker - allt från eleganta och vackra plisserade kjolar från Miss Selfridge och Mint & Berry till mer ungdomliga och trendiga kjolar från Topshop.

Är du snarare ute efter en mer rough och fräck look så har vi också ett stort utbud av jeanskjolar. Jeanskjolar är ett bra plagg som lätt går att kombinera med nästan alla typer av toppar och färger. Det neutrala utseendet och hållbara materialet gör att jeanskjolarna får lov att stanna kvar i garderoben år efter år utan att gå ur mode. Vill du satsa på en riktig investering så är jeanskjolen något för dig – de blir nästan snyggare med åren.

En kjol för varje situation

Även om kjolar ofta inte täcker hela benen eller håller en lika varm som byxor, så betyder inte detta att de hamnar längst bak i garderoben så fort sommaren är över. Många kjolar, såsom pennkjolar, är perfekta att mixa med ett par strumpbyxor och en skjortblus för en riktig office-look. Eller välj att sortera kjolarna efter höstiga färger och förbered dig inför den mysiga säsongen med en höstig kjol, ett par tjockare strumpbyxor och en stickad kofta. På StyleLounge kan du enkelt mixa och matcha så du får perfekta outfits oavsett säsong och situation.